BOOK A FREE CONSULTATION

Botox - Esteettiset botuliinihoidot

Botuliinihoidot ehkäisemään kasvojen ikääntymisen merkkejä ja juonteita.

Botox eli botuliinihoidot

Botox eli botuliini sopii hoitamaan monia ongelmia sekä ennaltaehkäisemään ikääntymismuutoksia. Se on useimmissa tapauksissa paras, tehokkain ja kustannustehokkain ratkaisu ryppyjen, juonteiden sekä muiden ikääntymismuutosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoidon myötä ihosta tulee silminnähden sileämpi ja kasvojen juonteet vähentyvät. Hoito piristää ja nuorentaa ulkonäköä. Botuliinihoidolla voidaan myös kehystää kasvoja ja luoda ryhtiä sekä tuoda täyteläisyyttä sinne, mistä sitä puuttuu. Meillä botuliinihoitoja tekee vuosien kokemuksen botuliinihoidoista omaava johtava sairaanhoitaja Charlotte Fellman.

Suosituimpia hoitoalueita ovat muun muassa:

• Otsan huolirypyt eli Sibelius-juonteet

• Otsan vaakajuonteet
• Silmien ympärillä olevat juonteet
• Laskeutuneiden kulmien kohotus

Hoidon lopputulos näkyy noin 14 vuorokauden sisällä hoidosta. Botuliinin vaikutus pienenee ja katoaa pikkuhiljaa, yleensä tulos säilyy noin 3–6 kk.

Klinikan johtavan sairaanhoitaja Charlotten botox-vastaanotto Katajanokalla Helsinki Clinicin toimipisteellä, osoitteessa Merisotilaantori 3, 00160. Varaa aika botuliinihoitoon laittamalla viestiä p. 045 614 5172.

Botox eli botuliinihoidot

Botox eli botuliini sopii hoitamaan monia ongelmia sekä ennaltaehkäisemään ikääntymismuutoksia. Se on useimmissa tapauksissa paras, tehokkain ja kustannustehokkain ratkaisu ryppyjen, juonteiden sekä muiden ikääntymismuutosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoidon myötä ihosta tulee silminnähden sileämpi ja kasvojen juonteet vähentyvät. Hoito piristää ja nuorentaa ulkonäköä. Botuliinihoidolla voidaan myös kehystää kasvoja ja luoda ryhtiä sekä tuoda täyteläisyyttä sinne, mistä sitä puuttuu. Meillä botuliinihoitoja tekee vuosien kokemuksen botuliinihoidoista omaava johtava sairaanhoitaja Charlotte Fellman.

Suosituimpia hoitoalueita ovat muun muassa:

• Otsan huolirypyt eli Sibelius-juonteet

• Otsan vaakajuonteet
• Silmien ympärillä olevat juonteet
• Laskeutuneiden kulmien kohotus

Hoidon lopputulos näkyy noin 14 vuorokauden sisällä hoidosta. Botuliinin vaikutus pienenee ja katoaa pikkuhiljaa, yleensä tulos säilyy noin 3–6 kk.

Klinikan johtavan sairaanhoitaja Charlotten botox-vastaanotto Katajanokalla Helsinki Clinicin toimipisteellä, osoitteessa Merisotilaantori 3, 00160. Varaa aika botuliinihoitoon laittamalla viestiä p. 045 614 5172.

Mihin hoidon teho perustuu?

Botuliinin vaikutus perustuu lihaksen rentouttamiseen. Botuliini estää hermoimpulssien pääsyn lihakseen ja näin rentouttaa lihaksen sekä rauhoittaa sen toimintaa. Kun lihas rentoutuu, lihaksen päällä oleva ryppy tasoittuu. Säännöllinen hoitoväli ehkäisee ja vähentää tehokkaasti juonteiden ja uurteiden muodostumista.

Kenelle hoito sopii?

Botuliinihoito sopii lähes kaikille täysi-ikäisille, jotka haluavat hoitaa ryppyjä ja juonteita. Sairaanhoitajan maksuttomassa konsultaatiossa kartoitetaan mahdolliset esteet, joita ovat esimerkiksi hoitoalueella olevat tulehduksen merkit, raskaus tai imetys ja hermostosairaus. 25–30 vuoden iässä aloitetut säännölliset botuliinihoidot ehkäisevät ryppyjen syntymisen todella tehokkaasti.

Hoidon kulku

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Botuliinihoidot ovat nopeita ja kivuttomia. Itse pistämiseen menee vain muutamia minuutteja eikä pistäminen satu. Pistäminen muistuttaa lähinnä hyttysenpistoa. Hoitoalueen puuduttaminen on harvinaista, mutta jos kipu jännittää paljon, voidaan puudutusvoidetta käyttää. Hoidon jälkeen hoidetun alueen koskettelua tulee välttää 8 tunnin ajan. Seuraavana päivänä voi meikata normaalisti.

CELLBOOSTER Shape ennen ja jälkeen kuvat

Selaa kuvia nuolimerkkiä painamalla.

Skin Atelier Fellman sairaanhoitajan maksuton ihonhoidon ja estetiikan konsultaatio


Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Onko sinulla kysyttävää hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota, joka voidaan toteuttaa toiveesi mukaan klinikalla, Facetimen tai esimerkiksi Teamsin kautta. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta ja saat arvion siitä, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Lisäksi saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista sekä hoidon kulusta. Konsultaatiokäynti ei sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON
 Skin Atelier Fellman sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Onko sinulla kysyttävää hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota, joka voidaan toteuttaa toiveesi mukaan klinikalla, Facetimen tai esimerkiksi Teamsin kautta. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta ja saat arvion siitä, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Lisäksi saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista sekä hoidon kulusta. Konsultaatiokäynti ei sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON

Asiakkaamme suosittelevat

"Silmänaluset kiinteytyivät ja sain pikkurypyt pois Fractora-hoidolla. Minun ei tarvitse enää laita botoxia silmänympärille."

KAISA 46 VUOTTA

"Sain Fractora-hoidon avulla hamsteripussit pienemmiksi ja otsarypyt pois. Suosittelen Skin Atelieria: hyvä konsultaatio ja asiakaslähtöistä työtä. Tulen vielä uudelleen HIFU-hoitoon."

KATRI 57 VUOTTA

"Ihan huippu! Sain photoshopatun ihon, lisäksi ihohuokoset pienenivät ja arvet tasoittuivat. Arpiprojekti kesti 6 kk, mutta kyllä kannatti. Kiitos paljon teille!"

SANDRA 35 VUOTTA

vasculaze-skinatelierfellman.jpg__PID:c4a1d7a8-2902-4823-94c4-d8d88148bc23

Hinnasto

Babybotox - 199 €
Botox Bunny Lines - 250 €
Sibeliusjuonne - 290 €
Otsajuonteet - 290 €
Silmän nurkkien naururypyt - 290 €

Valitse yllä olevista kolme hoitoaluetta yht. 500 €
Valitse yllä olevista kaksi hoitoaluetta 380 €

Vuoden botuliinihoidot 960 € (sisältää kahden hoitoalueen käsittelyn kolme kertaa vuodessa) tai 1200 € (sisältää kolmen hoitoalueen käsittelyn kolme kertaa vuodessa).

vasculaze-skinatelierfellman.jpg__PID:c4a1d7a8-2902-4823-94c4-d8d88148bc23