Ihoa napakoittava, kolmen hoidon tehoyhdistelmä

Kevät saapuu kovaa vauhtia ja klinikkamme tarjoaa ihania piristäviä keväthoitoja. Skin Atelierin tarjoamat laitehoidot ovat monipuolisia ja niiden avulla pystytään saavuttamaan niin ihon syvempien kudosten kuin pintakerroksenkin tuloksellinen hoitaminen.

Laitehoidot ovat tehokkaita ihon laatua parantavia hoitoja, jotka aktivoivat ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Nämä tukevat ihon omia rakenteita ja ylläpitävät ihon kimmoisuutta. 

Palveluvalikoimamme uusin laitehoito Fractora silottaa tehokkaasti ihon hienojuonteita ja parantaa sen laatua merkittävästi. Olemme tehneet menneen talven aikana lukemattoman määrän kyseisiä hoitoja ja tulokset ovat olleet silminnähtäviä. Etenkin silmänympärysjuonteet ja otsan vaakajuonteet silottuvat hoidon aikana.

HIFU-laitehoidolla on saavutettu huomattavia hoitotuloksia asiakkaille, jotka ovat kaivanneet tuloksia etenkin alakasvoihin, kaulaan sekä leukalinjaan. HIFU eli High Intensity Focused Ultrasound on hoito, joka vaikutta ihon syvemmissä kerroksissa kollageenin syntymiseen. 

Laitehoitojen jälkeen koko kasvoille tehtävä Biorevilisaatio-pistoshoito luo ihanan kirkkauden ja hehkun kasvoille, vieden mukanaan viimeisetkin hienojuonteet. Biorevilisaatio tehokostetuttaa ihoa tehden siitä heleän ja nuorekkaan.  

Kevätihon hoitosuunnitelma: 

Kolmen hoidon sarja on nyt Skin Atelierissa maalis-huhtikuun ajan yhteishintaan 1500 €.

Tehokas kolmen hoidon yhdistelmä napakoittaa kasvot luonnollisesti ja taltuttaa väsähtäneen ilmeen. Lopputuloksena on hyvinvoiva ja uudistunut iho, joka hehkuu nuorekkuutta. 

Olisiko tämä sinulle sopiva hoitoyhdistelmä? Olet lämpimästi tervetullut sairaanhoitajamme maksuttomaan hoitoarvioon, jossa käydään läpi hoidoista saatavia tuloksia ja sitä, sopivatko hoidot sinun tarpeisiisi. 

HIFU-ultraäänikohotus:

HIFU-kasvojenkohotus

Fractora kiinteytyshoito:

Fractora kiinteytyshoito

Biorevilisaatio:

Biorevilisaatio


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista