Forma V -naisten intiimialueen radiotaajuushoito

Medikaalinen laitehoito synnytyksen, vaihdevuosien ja ikääntymisen jälkeisten muutosten hoitoon.

Veitsetön intiimihoito moneen tarpeeseen

Forma V on hellävarainen ja kivuton radiotaajuushoito naisten intiimialueelle. Hoito voi olla ajankohtainen, jos emätintä ympäröivät kudokset ovat menettäneet kimoisuuttaan esimerkiksi synnytyksen tai ikääntymisen myötä tai ne ovat rakenteellisesti venyneet. Forma V -hoidolla voidaan hoitaa monia ongelmia kuten:

• Emättimen löysyyttä
• Emättimen kuvuutta
• Kivuliasta yhdyntää (Dyspareunia)
• Virtsankarkailua
• Synnytyksen, vaihdevuosien ja ikääntymisen jälkeisiä muutoksia

Forma V -laite kohdistaa lämpöenergiaa emättimen sisäkudoksiin ja ulkopuoliseen alueeseen, mikä johtaa kollageenin ja elastiinin tuotantoon. Tämä saa aikaan kudoksissa kiristävän vaikutuksen. Lisäksi verenkierto kudoksissa tehostuu mikä parantaa kuivuutta ja intiimialueen yleisilmettä.

Forma V -hoito tarjoaa hellävaraista ja kivutonta kudoksen muotoilua radiotaajuuden (RF) avulla, mikä auttaa kiristämään emättimen seinämän lihaksia. Forma V:tä voidaan käyttää myös ulkoisesti häpyhuuliin. Hoito on turvallista ja nopeaa, eikä se vaadi palautumisaikaa. Olemme erikoistuneet lantionpohjan ja intiimialueen laitehoitoihin ja hoitoa toteuttaa vain siihen koulutetut sairaanhoitajat. Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan huomattavia tuloksia, mutta parhaan ja pitkäaikaisimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jossa 10 minuutin pituiset hoidot suoritetaan kuukauden välein.

Varaukset vain puhelimitse 045 614 5172.

Veitsetön intiimihoito moneen tarpeeseen

Forma V on hellävarainen ja kivuton radiotaajuushoito naisten intiimialueelle. Hoito voi olla ajankohtainen, jos emätintä ympäröivät kudokset ovat menettäneet kimoisuuttaan esimerkiksi synnytyksen tai ikääntymisen myötä tai ne ovat rakenteellisesti venyneet. Forma V -hoidolla voidaan hoitaa monia ongelmia kuten:

• Vaginan löysyyttä
• Emättimen kuvuutta
• Kivuliasta yhdyntää (Dyspareunia)
• Virtsankarkailua
• Synnytyksen, vaihdevuosien ja ikääntymisen jälkeisiä muutoksia

Forma V -laite kohdistaa lämpöenergiaa emättimen sisäkudoksiin ja ulkopuoliseen alueeseen, mikä johtaa kollageenin ja elastiinin tuotantoon. Tämä saa aikaan kudoksissa kiristävän vaikutuksen. Lisäksi verenkierto kudoksissa tehostuu mikä parantaa kuivuutta ja parantaa intiimialueen yleisilmettä.

Forma V -hoito tarjoaa hellävaraista ja kivutonta kudoksen muotoilua radiotaajuuden (RF) avulla, mikä auttaa kiristämään emättimen seinämän lihaksia. Forma V:tä voidaan käyttää myös ulkoisesti häpyhuuliin. Hoito on turvallista ja nopeaa, eikä se vaadi palautumisaikaa. Olemme erikoistuneet lantionpohjan ja intiimialueen laitehoitoihin ja hoitoa toteuttaa vain siihen koulutetut sairaanhoitajat. Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan huomattavia tuloksia, mutta parhaan ja pitkäaikaisimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, jossa 10 minuutin pituiset hoidot suoritetaan kuukauden välein..

Varaukset vain puhelimitse 045 614 5172.

Mihin hoidon teho perustuu?

Hoidossa intiimialuetta käsitellään radiotaajuusenergialla, joka tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Forma V on miellyttävä hoito, joka tarjoaa tasaisen radiotaajuuden lämpenemisen emättimen sisäiselle ja ulkoiselle kudokselle. Tuloksia on mahdollista huomata jo heti hoidon jälkeen, mutta tulokset paranevat seuraavien viikkojen aikana.

Kenelle hoito sopii?

Räätälöitävä hoito soveltuu asiakkaille, jotka kokevat intiimialueen muutoksia ikääntymisen, hormonaalisten muutosten, synnytyksen tai fyysisten vaurioiden seurauksena. Hoidon tekeminen edellyttää, että papa-koe ja gynegologinen tarkistus on tehty vuoden sisällä.

Hoidon kulku

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, hoitotoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Hoito kestää yleensä vain 10 minuuttia. Heti hoidon jälkeen saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta ja arkuutta. Nämä ovat normaaleita sivuvaikutuksia hoidolle ja oireet lievittävät 1-3 päivässä. Hoito ei vaadi palautumisaikaa ja voit palata normaaliin toimintaan heti hoidon jälkeen. Suosittelemme välttämään raskasta liikuntaa 2-4 päivän ajan.

CELLBOOSTER Shape ennen ja jälkeen kuvat

Selaa kuvia nuolimerkkiä painamalla.

Skin Atelier Fellman sairaanhoitajan maksuton ihonhoidon ja estetiikan konsultaatio


Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Onko sinulla kysyttävää Forma V -hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta ja saat arvion siitä, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Lisäksi saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista sekä hoidon kulusta. Konsultaatiokäynti ei sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON
 Skin Atelier Fellman sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Onko sinulla kysyttävää Forma V -hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta ja saat arvion siitä, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Lisäksi saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista sekä hoidon kulusta. Konsultaatiokäynti ei sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON

Asiakkaamme suosittelevat

"Olen synnyttänyt kaksi lasta ja ajattelin, etten koskaan saa apua esimerkiksi synnytyksen myötä tulleeseen virtsankarkailuun, koska en halunnut kirurgiseen hoitoon. Olen käynyt kerran Forma V -hoidossa ja pääsin heti eroon virtsankarkailusta, olo on paljon parempi ja itsevarmempi!"

MIKAELA 35 VUOTTA

skin-atelier-fellman-optimas.jpg__PID:331f3c3d-b9c1-4315-917e-7b2672733b54

Hinnasto

Mama Bloom emättimen kiristys  10 min - 980 €
Mama Bloom emättimen kiristys 3 x 10 min - 1690 € (hoidot toteutetaan 4-7 viikon välein)

skin-atelier-fellman-optimas.jpg__PID:331f3c3d-b9c1-4315-917e-7b2672733b54