Morpheus8

Eva Longoriasta Carmen Lomanaan ja Kim Kardashianiin - julkisuudenhenkilöiden hehkuttama radiofrekvenssihoito takaa välittömästi silminnähden kiinteämmän, sileämmän ja nuorekkaamman ihon.

Ainutlaatuinen Morpheus8 radiofrekvenssihoito kasvoille, kaulalle ja vartalolle

Oletko jo kuullut vallankumouksellisesta laitehoidosta, jonka avulla nautit välittömästi kiinteämmästä ja sileämmästä ihosta? Voit nyt saavuttaa klinikallamme Morpheus8 radiofrekvenssihoidon tarjoamia maailmanluokan hoitotuloksia, joiden nimeen myös lukuisat tunnetut julkisuudenhenkilöt kuten Eva Longoria, Kim Kardashian, Carmen Lomana ja Lindsay Lohan vannovat.

Morpheus8 on ei-kirurginen neulaushoito, jossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin (RF) tehot. Ikääntyessämme ihomme alkaa menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu ryppyjä ja juonteita. Morpheus8-hoito stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa, jonka myötä:

• Iho kiristyy 
• Ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi
• Ihosta tulee tasaisempi
• Ihosta tulee kiinteämpi
• Ihosta tulee kirkkaampi
• Ihohuokoset pienenevät
• Aknearvet häivyttyvät
• Kasvon piirteet tulevat paremmin esille ja yleisilme piristyy.

Tutustu myös Morpheus8 vartalohoitoon, jolla voidaan kiinteyttää ja muotoilla vartaloa sekä päästä eroon selluliitista sekä raskausarvista.

Morpheus8-hoidosta toipuminen on nopeaa ja ensimmäisiä tuloksia on nähtävissä jo muutamassa viikossa. Ihon syvemmissä kerroksissa tapahtuvaa ihon uudistumista tapahtuu vielä pidemmän aikaa ja lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 2-3kk kuluttua. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme noin 3-5 kerran sarjahoitoa. Hoidot toteutetaan noin 4 viikon välein.

VARAA AIKA

Ainutlaatuinen Morpheus8 radiofrekvenssihoito kasvoille, kaulalle ja vartalolle

Oletko jo kuullut vallankumouksellisesta laitehoidosta, jonka avulla nautit välittömästi kiinteämmästä ja sileämmästä ihosta? Voit nyt saavuttaa klinikallamme Morpheus8 radiofrekvenssihoidon tarjoamia maailmanluokan hoitotuloksia, joiden nimeen myös lukuisat tunnetut julkisuudenhenkilöt kuten Eva Longoria, Kim Kardashian, Carmen Lomana ja Lindsay Lohan vannovat.

Morpheus8 on ei-kirurginen neulaushoito, jossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin (RF) tehot. Ikääntyessämme ihomme alkaa menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu ryppyjä ja juonteita. Morpheus8-hoito stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa, jonka myötä:

• Iho kiristyy
• Ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi
• Ihosta tulee tasaisempi
• Ihosta tulee kiinteämpi
• Ihosta tulee kirkkaampi
• Ihohuokoset pienenevät
• Aknearvet häivyttyvät
• Kasvon piirteet tulevat paremmin esille ja yleisilme piristyy.

Tutustu myös Morpheus8 vartalohoitoon, jolla voidaan kiinteyttää ja muotoilla vartaloa sekä päästä eroon selluliitista sekä raskausarvista.

Morpheus8-hoidosta toipuminen on nopeaa ja ensimmäisiä tuloksia on nähtävissä jo muutamassa viikossa. Ihon syvemmissä kerroksissa tapahtuvaa ihon uudistumista tapahtuu vielä pidemmän aikaa ja lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 2-3kk kuluttua. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme noin 3-5 kerran sarjahoitoa. Hoidot toteutetaan noin 4 viikon välein.

VARAA AIKA

Mihin hoidon teho perustuu?

Ainutlaatuisessa hoidossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin hyödyt. Radiofrekvenssin lämpöenergia vaikuttaa ihon sisällä kollageeni- ja elastiinisäikeisiin, jolloin ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu. Kollageenin tuotannon aktivoitumisen myötä ihonalainen kudos alkaa kiinteytymään, mikä näkyy ulospäin esimerkiksi ihon kiinteytymisenä ja ryppyjen sekä juonteiden tasoittumisena.

Kenelle hoito sopii?

Morpheus8 sopii lähes jokaiselle! Se on kehitetty erityisesti erilaisten iho-ongelmien, kuten epätasaisen ihonsävyn, ihon juonteiden ja pintaryppyjen, aknearpien ja ikääntymismuutosten sekä veltostuneen ihon hoitoon.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, puudustusvoiteen sekä itse hoitotoimenpide. Morpheus8-hoito voi tuntua iholla lievänä pistelynä ja kuumotuksena puudutuksesta huolimatta. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, lievää turvotusta ja kuumotusta, joka johtuu hoidon aiheuttamasta lämpöenergiasta. Oireet tasaantuvat muutamassa päivässä ja sairaanhoitajamme antaa kattavat jälkihoito-ohjeet klinikalla.

Morpheus8 ennen ja jälkeen kuvat

Selaa kuvia oikealla olevan nuolen avulla.

Morpehus8-Charlotte.jpg__PID:5dd66b3a-733c-42a3-881e-f26843e36fee


Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Kokeneet sairaanhoitajamme ovat erikoistuneet jo useiden vuosien ajan laitehoidoilla tehtäviin ryppyjen poistoihin sekä ihon kiinteytyksiin. Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon kuulemaan Morpheus8-hoidon sopivuudesta juuri sinun lähtötilanteeseen ja kuinka monella hoitokerralla olisi mahdollista saavuttaa toiveidesi mukainen kiinteä ja sileä iho.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON
Morpehus8-Charlotte.jpg__PID:5dd66b3a-733c-42a3-881e-f26843e36fee

Sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Kokeneet sairaanhoitajamme ovat erikoistuneet jo useiden vuosien ajan laitehoidoilla tehtäviin ryppyjen poistoihin sekä ihon kiinteytyksiin. Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon kuulemaan Morpheus8-hoidon sopivuudesta juuri sinun lähtötilanteeseen ja kuinka monella hoitokerralla olisi mahdollista saavuttaa toiveidesi mukainen kiinteä ja sileä iho.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON

Asiakkaamme suosittelevat

"Silmänaluset kiinteytyivät ja sain pikkurypyt pois Fractora-hoidolla. Minun ei tarvitse enää laita botoxia silmänympärille."

KAISA 46 VUOTTA

"Sain Fractora-hoidon avulla hamsteripussit pienemmiksi ja otsarypyt pois. Suosittelen Skin Atelieria: hyvä konsultaatio ja asiakaslähtöistä työtä. Tulen vielä uudelleen HIFU-hoitoon."

KATRI 57 VUOTTA

"Ihan huippu! Sain photoshopatun ihon, lisäksi ihohuokoset pienenivät ja arvet tasoittuivat. Arpiprojekti kesti 6 kk, mutta kyllä kannatti. Kiitos paljon teille!"

SANDRA 35 VUOTTA

Skin-Atelier-Fellman-morpheus8 (1).jpg__PID:959e8ea4-8bd0-48b1-9ec5-5a3a414ddc72

Hinnasto

Koko kasvot - 890 € 
Koko kasvot ja kaula - 1190 €
Koko kasvot, kaula ja decoltee - 1590 €
Yksi hoitoalue (esim. posket tai suunympärys) - 790 €
Otsan juonteet - 690 €
Kaula - 890 €

Sarjahoidot

Neljän kerran sarjahoito koko kasvoille - 2900 €
Neljän kerran sarjahoito koko kasvoille ja kaulalle - 3570 €
Neljän kerran sarjahoito koko kasvoille, kaulalle ja decolteelle - 4770 €

Sarjahoidot toteutetaan 4-6 viikon välein.

Koko kasvojen hoidot sisältävät erikoisnaamion ja voiteen, jotka lyhentävät toipumisaikaa 1-2 vuorokauteen.

Skin-Atelier-Fellman-morpheus8 (1).jpg__PID:959e8ea4-8bd0-48b1-9ec5-5a3a414ddc72