Kampanjat

Tutustu vaihtuviin kampanjoihin, jotka sisältävät erilaisia kasvohoitoja sekä kosmeettisia injektiohoitoja. Voit varata kampanjahintaisen hoidon Timmasta sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@skinatelier.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 045 614 5172.

Tammikuun kampanjat

Täyteaineella tehtävä Tuhkimokohotus piristää kasvojen ilmettä ja tekee kokonaisuudesta raikkaan ja nuorekkaan. Tuhkimokohotuksella voidaan mm. kohottaa keskikasvoja, terävöittää leukalinjaa ja häivyttää suunpielten ja nasolaabi-alueen juonteita ja ryppyjä. Yhdistä klinikkamme yksi suosituimmista hoidoista nyt johonkin seuraavista:

TUHKIMOKOHOTUS & MESOLANGAT (Nyt 490 €, säästä 400 €).

Kohota kasvot upeaan luonnolliseen lookkiin! Kampanjaan sisältyy neljä pitkää mesolankaa, jotka voidaan sijoittaa toivomallesi hoitoalueelle.

TUHKIMOKOHOTUS & HUULTEN MUOTOILU 0,5 ML (Nyt 490 €, säästä 380 €).

Kevyt huulten muotoilu viimeistelee raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Jo pienellä määrällä täyteainetta saadaan upea lopputulos!

TUHKIMOKOHOTUS & SUUPIELTEN KOHOTUS (Nyt 490 €, säästä 280 €).

Suupielten täyteainehoidolla saadaan häivytettyä alaspäin viettävää juonnetta ja uraa, jolloin väsynyt ja surullinen ilme katoavat hetkessä.

Kampanjat ovat voimassa 31.1.2023 mennessä toteutettuihin hoitoihin. Varaa aikasi alla olevasta linkistä, voit myös soittaa meille p. 045 614 5172 tai laitaa yksityisviestiä. Lämpimästi tervetuloa! 

 

Varaa aika