Henkilökunta

Vuonna 2013 perustettu Skin Atelier Fellman -ihoklinikka on yksityinen terveydenhoidon yksikkö Helsingissä. Tiimin kokeneet ja ammattitaitoiset sairaanhoitajat tarjoavat klinikalla korkeatasoisia medikaalisia ja esteettisiä palveluita ihosi hyvinvoinnin tueksi.

Erityisesti aikuiselle iholle suunnatuissa hoidoissamme korostuu laatu ja yksilöllisyys - ihonhoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja uskomme, että jokaisella on oikeus nauttia hyvinvoivasta ja terveestä ihosta. 

Charlotte Fellman - johtava sairaanhoitaja, toimitusjohtaja

Charlotte Fellman on työskennellyt vuosia monien plastiikkakirurgien työparina Suomen arvostetuimmilla yksityisklinikoilla. Charlotte huomasi jo vuosia sitten, että yhä useampi asiakas kaipasi luonnollista kiinteytystä. Laite- ja laserhoidot olivat vielä tähän aikaan Suomessa harvinaisia, ja tästä syntyikin ajatus oman ihoklinikan perustamiseen.  

Vankka ja monipuolinen kokemus sekä kouluttautuminen ulkomailla loivat pohjan omalle klinikalle. Erilaisten iho-ongelmien hoito ja tehokkaat kasvohoidot ovat edelleen toiminnan ydin, johon yhdistämällä esteettisiä laitehoitoja saavutetaan monen tavoittelema hyvinvoiva ja hehkuva iho. Skin Atelierin palvelut perustuvat laatuun, turvallisuuteen ja yksilöllisyyteen ja vaikka ala kehittyy nopeasti, nämä asiat pysyvät vakaina. Korkeasti koulutetut sairaanhoitajat käyttävät klinikalla vain tutkittuja lääkeyritysten kehittämiä täyteaineita ja alan uusinta ja turvallisinta laiteteknologiaa.

Skin Atelierissa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, joka on mahdollistanut korkeatasoisen ja turvallisen kauneudenhoidon jo vuosien ajan. 

Skin Atelier tekee yhteistyötä Suomen arvostettujen plastiikkakirurgien ja kauneuspioneerien kanssa ja klinikalta saat suositukset myös kirurgisiin toimenpiteisiin kuten yläluomileikkauksiin.

Elisa Roimola - sairaanhoitaja ja kosmetologi

Elisa Roimola

 

Elisa Roimola on pistoshoitoihin, iho-ongelmien hoitoon sekä kasvojen kosteutushoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja, joka omaa lähes kymmenen vuoden kokemuksen kauneusalalta. Elisa on koulutettu esteettisiin hoitoihin klinikan perustajan ja johtavan sairaanhoitajan, Charlotte Fellmanin toimesta. Lisäksi Elisa ylläpitää osaamistaan osallistumalla esteettisen alan koulutuksiin ja kursseille. 

Kokemusvuodet kosmetologina ovat opettaneet Elisalle paljon hyvinvoivasta ihosta ja Elisan vahvuuksiin lukeutuvat myös haasteellisten iho-ongelmien hoidot aina yksilöllisistä hoitosuunnitelmista niiden ammattitaitoiseen toteuttamiseen sekä sopivissa kotihoitotuotteissa opastamiseen. Erityisesti ihon laatua ja kuntoa parantavat hoidot kuten Dermapen4-mikroneulaus, happohoito ja Mesoject neulaton mesoterapiahoito lukeutuvat Elisan suosikkihoitoihin. Elisan toteuttamien hoitojen yhteydessä on myös mahdollista nauttia rentouttavasta lymfahoidosta ja kasvohieronnasta.

Suurella palolla ja huolellisesti työtään tekevä Elisa ottaa vastaan asiakkaita klinikalla iltaisin ja viikonloppuisin.

Elisa - media ja puhelinpäivystys

Elisa vastaa Skin Atelierin sosiaalisen median kanavista ja verkkosivuista. Loma-aikoina Elisa vastaa myös puhelinpäivystyksestä ja ajanvarauksista. Koulutuksen ja monipuolisen kokemuksen lisäksi Elisalta löytyy aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Maksuton sairaanhoitajan konsultaatio

Tarjoamme maksuttoman sairaanhoitajan ihonhoidon ja estetiikan konsultaation, jota suosittelemme ensikertalaisille ennen hoitoon saapumista.

Haaveiletko hyvinvoivasta ja elinvoimaisesta ihosta, mutta et ole varma mistä aloittaa? Oletko miettinyt täyteainehoitoa piirteidesi korostamiseen tai muotoilemiseen? Tarjoamme maksuttoman sairaanhoitajan ihonhoidon ja estetiikan konsultaation, jota suosittelemme ensikertalaisille ennen hoitoon saapumista.
Skin Atelierin kattavassa konsultaatiossa käydään läpi toiveitasi ja tavoitteitasi sekä mahdollisia kysymyksiäsi. Hoitoalueen analysoinnilla varmistetaan hoidon sopivuus ja siitä saatavat hoitotulokset. Varaa aika konsultaatioon täältä tai soittamalla numeroon 045 614 5172. Lämpimästi tervetuloa!

 

Skin Atelier Fellman Juvéderm klinikka

Skin Atelier Fellman sertifikaatti

Skin Atelier Fellman sertifikaatti