Henkilökunta

Skin Atelier Fellman on yksityinen suomalainen ihonhoidon klinikka, joka on perustettu vuonna 2013. Viihtyisä ja rauhallinen klinikkamme sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa. Autamme sinua saavuttamaan kauniin ja hyvinvoivan ihon luonnollisella tavalla. Kaiken toimintamme perustana toimii asiakkaan toiveet ja yksilöllinen palvelukokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa!

Charlotte Fellman - sairaanhoitaja, klinikan johtava sairaanhoitaja

Charlotte Fellman Skin Atelierin perustaja

Olen sairaanhoitaja ja Skin Atelierin perustaja Charlotte Fellman. Olen erikoistoistunut mielenkiinnon myötä erityisesti laite- ja laserhoitoihin, jotka ovat jo maailmalla suosituimpia kuin monet veitsellä tehtävät toimenpiteet. Erilaiset iho-ongelmat ovat myös erityisalaani. Käytössämme on laadukkaat ja turvalliset laitteet takaavat huipputuloksia monenlaisiin tarpeisiin.
Koen tärkeäksi, että osaamiseni on ajan tasalla ja kouluttaudunkin säännöllisesti sairaanhoitajille tarkoitetuissa esteettisen alan seminaareissa ja kursseilla Suomessa sekä muualla Pohjoismaissa. Olen suuntautunut opinnoissa kosmeettiseen dermatologiaan ja kokemusta esteettiseltä alalta minulla on reilu yhdeksän vuoden ajalta. Olen toiminut aikaisemmin myös monen tunnetun plastiikkakirurgin työparina Suomessa ja oppinut sitä kautta myös paljon kirurgisesta kauneudenhoidosta. Pidän myös kollegoilleni koulutuksia sekä kursseja ihonhoidosta, pistoskoulutuksia järjestän kuukausittain. 

Elisa Roimola - sairaanhoitaja ja Cidesco-kosmetologi

Elisa Roimola

Olen Elisa Roimola, sairaanhoitaja ja Cidesco-kosmetologi. Omaan vankan kauneudenhoitoalan kokemuksen ja minulla on ilo tarjota esteettisiä palveluitani Skin Atelierissa. Olen toiminut kuusi vuotta kauneudenalan yrittäjänä ja olen erikoistunut erilaisiin pistoshoitoihin, iho-ongelmien hoitoihin sekä kasvojen kosteutushoitoihin. Pitkän ja varman  kokemuksen myötä pystyn tarjoamaan asiakkailleni tarkkaa ja vaativaa ihonhoitoa ammattitaitoisesti ja yksilöidysti. Tuloksien saavuttaminen ja asiakkaan iho-ongelmien ratkaisu ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja minulla onkin pitkä kokemus erilaisten iho-ongelmien hoidosta. Minulla on suuri palo laajentaa osaamistani ihonhoidon parissa jatkuvasti, jotta pystyn myös tarjoamaan asiakkailleni aina parasta hoitoa! Elisa toteuttaa pääasiallisesti kaikki Skin Atelierin laitehoidot.

Elisa - media ja puhelinpäivystys

Olen Elisa ja vastaan Skin Atelierin somekanavista ja verkkosivuista. Charlotten loma-aikoina huolehdin myös puhelinpäivystyksestä ja ajanvarauksista. Koulutuksen ja monipuolisen kokemuksen lisäksi minulla on aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja olenkin ollut mukana Skin Atelierin toiminnassa jo useamman vuoden.

Maksuton sairaanhoitajan konsultaatio

Tarjoamme maksuttoman sairaanhoitajan ihonhoidon ja estetiikan konsultaation, jota suosittelemme ensikertalaisille ennen hoitoon saapumista.

Haaveiletko hyvinvoivasta ja elinvoimaisesta ihosta, mutta et ole varma mistä aloittaa? Oletko miettinyt täyteainehoitoa piirteidesi korostamiseen tai muotoilemiseen? Tarjoamme maksuttoman sairaanhoitajan ihonhoidon ja estetiikan konsultaation, jota suosittelemme ensikertalaisille ennen hoitoon saapumista.
Skin Atelierin kattavassa konsultaatiossa käydään läpi toiveitasi ja tavoitteitasi sekä mahdollisia kysymyksiäsi. Hoitoalueen analysoinnilla varmistetaan hoidon sopivuus ja siitä saatavat hoitotulokset. Varaa aika konsultaatioon täältä tai soittamalla numeroon 045 614 5172. Lämpimästi tervetuloa!

 

Skin Atelier Fellman Juvéderm klinikka

Skin Atelier Fellman sertifikaatti

Skin Atelier Fellman sertifikaatti