Nauti auringosta turvallisesti Skin Atelierin Sun Protection -ohjelmalla

Kesä on täynnä aurinkoisia päiviä, jotka houkuttelee meidät ulos nauttimaan lämmöstä ja valosta. Samalla on kuitenkin tärkeää muistaa, että ilman asianmukaista suojausta, aurinko voi tehdä iholle merkittävääkin haittaa. Skin Atelierin Sun Protection -ohjelma tarjoaa ihon suojaukseen kattavan ratkaisun: neulaton mesoterapiahoito, opastusta oikean aurinkosuojan valintaan, laadukkaan aurinkosuojan kotiin sekä vinkkejä ihon suojaamiseen! Skin Atelierin Sun Protection -ohjelma on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat nauttia auringosta turvallisesti ja ilman huolta ihovaurioista. 

Mikä on Sun Protection -ohjelma?

Skin Atelierin Sun Protection -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltaista suojaa auringon haittavaikutuksia vastaan. Ohjelmaan kuuluu suosittu MesojectGun -neulaton mesoterapiahoito, jossa iholle imeytetään vitamiineja ja tehoaineita. Hoito vahvistaa ihoa ja auttaa sitä kestämään auringonvaloa paremmin.

Sun Protection -ohjelman myötä saat perusteellista opastusta sopivan aurinkosuojan valintaan ja käyttöön. Lisäksi pakettiin sisältyy Toskanin aurinkosuoja, joka on markkinoiden huippua. Toskanin SPF 50 suojakertoimen aurinkosuoja sopii myös käytettäväksi meikin alla. Klinikallamme työskentelevät ihonhoidon ammattilaiset antavat sinulle vinkkejä tehokkaaseen auringolta suojautumisesta ja pigmenttiläiskien ehkäisyyn. Tarvittaessa saat myös ohjausta luomitarkistukseen, mikä lisää turvallisuuden tunnetta auringossa oleillessa sekä vastauksia kysymyksiisi ihon suojaamiseen ja auringon riskeihin liittyen. 

Miksi aurinkosuoja on tärkeä?

Aurinkosuoja on tärkeä osa ympärivuotista ihonhoitoa, sillä se suojaa ihoa UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa ihovaurioita, kuten palamista, ennenaikaista vanhenemista ja jopa ihosyöpää. Haluamme painottaa, että rusketus on merkki ihovaurioista, ja laadukas aurinkosuoja voi estää nämä vahingot tehokkaasti. On kuitenkin tärkeää käyttää aurinkosuojaa oikein, jotta se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Ohjelmassa opit valitsemaan aurinkosuojan, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä, ja joka on vähintään SPF 30. Vedenkestävyys on myös tärkeä tekijä, sillä se varmistaa suojan säilymisen hikoilun tai uimisen aikana.

Asiantuntijat apunasi

Skin Atelierin asiantuntevat sairaanhoitajat ovat erikoistuneet ihonhoitoon ja ihon suojaamiseen auringon haittavaikutuksilta. Sairaanhoitajat noudattavat THL:n ohjeistuksia, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista hoitoa ja opastusta. 

Kiinnostuitko?

Sun Protection -ohjelma tarjoaa kattavan tavan suojautua auringolta. Ohjelman hinta on 270 €, ja voit varata ajan helposti verkkosivuilta. Älä anna auringon pilata ihosi terveyttä - suojaa itsesi ja nauti kesästä huolettomasti!

Lue lisää hoidosta täältä, ajanvaraukseen pääset suoraan tästä


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista