BOOK A FREE CONSULTATION

TOP 5 vinkit pakkassään ihonhoitoon

Skin Atelier blogi

Vuosi on vaihtunut ja uusi vuosi 2022 on saapunut. Toivottavasti vuotenne ovat vaihtuneet hyvissä merkeissä!

Täällä Skin Atelierissa vuoden vaihtuessa ollaan inspiroiduttu ja suunniteltu kaikkea uutta tulevalle. Haluamme kuitenkin vielä kiittää teitä Skin Atelierin asiakkaita siitä, että olette kulkeneet matkassamme viime vuonna. Lämpimästi tervetuloa myös vuonna 2022! Nyt kuitenkin aika kääntää katse tulevaan ja tähän hetkeen ja kiitollisena muistella vuotta 2021 kaikista muistoista, kokemuksista ja ehkä jopa tärkeistä opeista, joita se meille antoi. Kiitos.

Tammikuun ja vuoden vaihtumisen kunniaksi ajattelimme antaa teille TOP 5 vinkit, joita kannattaa erityisesti nyt pakkassäällä muistaa ihonhoidossa. 

TOP 5 vinkit pakkassään ihonhoitoon

1. Muista riittävä kosteutus

Etenkin näin talvella ja kovilla pakkasilla on tärkeää muistaa ihon riittävä kosteutus. Ihomme tarvitsee sekä vesi- että voide kosteutusta. Jos iho on kovin pintakuiva (vesiköyhä), ei se ole vastaanottavainen rasvaisemmillekkaaan voiteille. Tällöin on tärkeää kosteuttaa pintakuivaa ihoa ennen kasvovoide esim. kasvovedellä tai seerumilla. Ihon kosteutus ennen kasvovoidetta auttaa voidetta imeytymään ja kasvovoide puolestaan auttaa kosteutta sitoutumaan ihoon.

Vinkki: Kokeile ja ota käyttöön Toskanin ampullit, jotka ovat myös klinikallamme käytössä ja myynnissä. Ampullivalikoimasta löytyy kaikille ihotyypille ja jokaisen iho-ongelman hoitoon sopiva tehoseerumi.

2. Ihon suojaaminen vaatteilla

Parhaan suojan pakkasella iholle antaa vaatetus. Pakkassäällä vedä kaulahuivia ylemmäksi, niin että se suojaa ihoasi viimalta ja tuiskeelta. Lisäksi iholle kannattaa levittää esim. puuteria, joka ei imeydy ihoon vaan jää ihon pinnalle kuin kuoreksi ja suojaksi pakkaselta.

3. Säännölliset klinikkahoidot osana kokonaisvaltaista ihonhoitoa

Hoida ihoasi säännöllisesti ja käy kasvohoidoissa. Tällöin saat ihonhoitoon boostausta ja iholle nopeaa glowta sekä kirkastusta. Säännöllinen kasvohoito tukee erinomaisesti ihon kotihoitoa. Klinikkahoidot tukevat myös kokonaisvaltaisesti kaikkia ihon osa-alueita. Ikääntyvä iho vaatii usein monipuolista hoitoa ja iho-ongelmat on syytä hoitaa kuntoon, jotta iholla ei vallitse epätasapainotila, joka osaltaan tuo haasteita myös ikääntyvän ihon hoitoon.

4. Terveellinen ja monipuolinen ravinto hellii ihoa

Huolehdi, että ruokavaliosi sisältää paljon antioksidantteja ja vitamiineja. Riittävä vedenjuonti myös edistää kuona-aineiden poistumista kehosta, mikä osaltaan vaikuttaa ihon kuntoon.

5. Ihonhoito on kokonaisvaltaista

Ihonhoidossakaan ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen. Sillä stressi ei myöskään ole ihon ystävä. Älä stressaa liikaa, vaan nauti ja iloitse elämästä. Tee asioita, jotka tuovat hymyn huulille.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published