BOOK A FREE CONSULTATION

Biorevitalisaatio

Tehohoito uudistaa ja silottaa ihoa ja vahvistaa sen kosteustasapainoa.

Tehokas hyaluronihappohoito takaa hyvinvoivan ja nuorekkaan ihon  

Biorevitalisaatio on hyaluronihappoa käyttävä ihon nuorennushoito, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden. Hoidossa iholle injektoidaan pienin pistoksin laadukasta hyaluronihappoa, jonka myötä ihon väri tasoittuu, napakoittuu ja juonteet madaltuvat. Myös nuorempi iho hyötyy Biorevitalisaation elvyttävästä, syväkosteuttavasta ja ihon hyvän kunnon ylläpitävästä tehosta. Hoito tehdään ohuella neulalla, jotta hyaluronihappo saadaan ihon alle juuri oikeaan syvyyteen. Mesoterapiaan verrattuna Biorevitalisaatio on intensiivisempi. Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, decolteelle, kämmenselille, huulille tai silmien alusille.

VARAA AIKA

Tehokas hyaluronihappohoito takaa hyvinvoivan ja nuorekkaan ihon  

• Biorevilisaatio on hyaluronihappoa käyttävä ihon nuorennushoito, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden.
• Hoidossa iholle injektoidaan pienin pistoksin laadukasta hyaluronihappoa, jonka myötä ihon väri tasoittuu, napakoittuu ja juonteet madaltuvat. Myös nuorempi iho hyötyy Biorevilisaation elvyttävästä, syväkosteuttavasta ja ihon hyvän kunnon ylläpitävästä tehosta.
• Hoito tehdään ohuella neulalla, jotta hyaluronihappo saadaan ihon alle juuri oikeaan syvyyteen.
• Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, decolteelle, kämmenselille, huulille tai silmien alusille.
• Mesoterapiaan verrattuna Biorevilisaatiohoito on intensiivisempi.

VARAA AIKA

Mihin hoidon teho perustuu?

Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto vähenee ikääntyessä. Hoidossa ihon sisään injektoidaan hyaluronihappoa, joka mm. tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä päin. Käytössämme on laadukkaat ja tutkitut Juvédermin täyteaineet, jotka takaavat pitkäkestoisen tuloksen iholle. 

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erityisesti +30 vuotiaille naisille ja miehille, joilla on kosteusköyhä iho sekä ikääntymisen merkkejä. Hoito sopii hoitamaan silmienalusten varjoja, tummuutta ja kuoppia sekä tasoittamaan hienojuonteita, auringon aiheuttamia vaurioita sekä hoitamaan sameaa ja kuivaa ihoa sekä atooppista- ja couperosa-ihoa.

Mitä hoitoon sisältyy?

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, puuduteaine, hoitotoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Hoito ei ole kivulias ja pitkäkestoinen hoitotulos saavutetaan yhdellä kerralla jopa 12 kk ajaksi.

Biorevitalisaatio ennen ja jälkeen kuvat

Selaa kuvia nuolimerkkiä painamalla.

Skin Atelier Fellman sairaanhoitajan maksuton konsultaatio

Sairaanhoitajan maksuton ihokonsultaatio

Onko sinulla kysyttävää hoidosta tai sen sopivuudesta? Suosittelemme kaikille hoitoon tuleville sairaanhoitajan maksutonta konsultaatiota, joka voidaan toiveesi mukaan toteuttaa klinikalla tai etänä esimerkiksi Facetimen tai Teamsin kautta. Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuutta kattavan alkukartoituksen myötä. Lisäksi saat mahdollisiin kysymyksiisi vastauksia sekä lisätietoa hoidosta ja sen tuomista tuloksista. Konsultaatiokäynti ei kuitenkaan sitouta hoitoon, vaan etenemme sinun toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON

Hinnasto

Kasvojen syväkosteutus - 480 €
Silmien ympärykset (varjot, juonteet, rypyt) -  340 €
Kasvojen ja silmänympäryksien syväkosteutus - 520 €
Ihoa elvyttävä biorevitalisaatio koko kasvot, kaula ja decoltee - 580 €
Huulten kosteutus - 340 €
Molemmat kämmenselät - 480 €

Skin Atelier Fellman hinnasto