BOOK A FREE CONSULTATION

Plasmahoito

Kenelle plasmahoito sopii?

Plasmahoito soveltuu kaikille perusterveille ihmisille. Hoidossa parannetaan ihon tekstuuria hoitamalla ihon juonteita ja tummia silmänalusia. Voit valita mitä kasvojen alueita haluat plasmahoidolla hoitaa. Plasmahoito tehdään sarjahoitona 1-3 kk välein ihon laadusta riippuen. Kolmen hoitokerran jälkeen saat näkyviä tuloksia. Iho kirkastuu ja siloittuu selkeästi, ja tummat silmänaluset tasoittuvat.

Hoidon sisältö ja vaikutukset

Hoito alkaa kasvojen ihon puuduttamisella voiteen avulla. Tämän jälkeen kyynärvarresta otetaan verikoe ja veriputki laitetaan sentrifuugi-laitteeseen, joka erottaa punasolut ja plasman. Hoidossa iho neulataan, eli ihon pinnalle tehdään pieniä reikiä. Tämän jälkeen plasma imeytetään iholle ja injektoidaan ihon syvimpiin juonteisiin. Plasma stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, eli ihon rakennusaineita. Lopputuloksena saat hehkeän ja nuorekkaan ihon. Rypyt siloittuvat ja iho tasoittuu. Hoiodn jälkeen iho punoittaa muutaman päivän.

Käytämme Regenlab plasmaputkia, joissa plasma erotetaan patentoidulla geeliputkella, Regenlab takaa, että omasta verestä saadaan mahdollisimman kirkasta ja puhdasta plasmaa ilman verihiutaleita (Platelet Rich Plasma). 

Sarjahoito

Iho tarvitsee jatkuvaa hoitoa säilyäkseen nuorekkaana. Ihonhoito on prosessi, jossa ihosolut uusiutuvat 6 viikon välein. Oikeilla ihonhoitotuotteilla ja hyvällä kotihoidolla on todella suuri merkitys ihon kokonaisvaltaisessa hoidossa. Saat meiltä ihonhoito-ohjeet ja oikeat hoitotuotteet myös kotiin.

Hinnasto

Koko kasvot - 590 € seuraavat hoidot 490 €
Silmänaluset - 390 € kerta (2. hoitokertaa)
Kaula ja decoltee - 420 €

    Varaa aika