BOOK A FREE CONSULTATION

Mesolangat

Laadukkaat mesolangat kasvoille ja vartalolle ovat maailmalla todella suosittu hoitomuoto esteettisessä ihonhoidossa. Aasiasta kotoisin tuleva hoitomuoto on tullut yhä suositummaksi myös meillä Suomessa. Lankoja käytetään usein yhdistelmähoitona muiden ihonnuorennus toimenpiteiden ohella. 

Skin Atelierissa olemme erikoistuneet mesolanka toimenpiteisiin ja käytämme tutkittuja ja maailmalla käytetyimpiä turvallisia lankoja, jotka on tehty polydioksanini materiaalista. Tämä lanka (PDO) on turvallinen materiaali ja sitä käytetään ympäri maailman kirurgisten toimenpiteiden haavojen sulkemiseen. Langat ovat biohajoavaa materiaalia. Langat uudistavat ihon kollageeni ja elastiini synteesiä ja näin ihon omat varastot aktivoituvat. Tämä edesauttaa ihon kiristymistä ja siksi lankoja käytetäänkin ihon kiristykseen ja kasvojen muotoiluun.  

Mesolanka toimenpide kestää noin 30 minuuttia. Asiakkaan tulee välttää kalaöljyjä ja verta ohentavia lääkkeitä, kuten särkylääkkeitä (paitsi Paracetamol=Panadol) 2 viikkoa ennen hoitoa. Toimenpide sopii kaikille ihotyypeille, parhaiten 40 ikävuodesta ylöspäin. Jos sinulla on ollut aknea, hoito täytyy arvioida tarkkaan sairaanhoitajan kanssa vastaanotollamme. Hoito sopii miehille ja naisille, jotka haluavat kiinteyttää veltostunutta ihoa ja nostaa kasvojen poskien rasvapatjaa ylöspäin tai loiventaa juonteita. 

Hoitoalueet

Kulmien nosto
Otsan vaakajuonteet
Kaksoisleuka
Kaulan kiinteytys
Poskien kohotus
Nasolabiaali juonteet
Leukalinja V-Shape

   Lopputulos on nähtävissä heti ja parhaimmillaan 2 kk päästä. Langat sulavat luonnollisesti noin 2 kk kuluessa. Ensimmäisen hoidon vaikutukset kestävät kaksi vuotta. Hoito on hyvä toistaa 6 kk päästä ensimmäisestä, jolloin vaikutus kestää n. kolme vuotta. 

   Hoito on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat välittömästi tuloksia luonnollisesti ilman kirurgiaa. Hoidetulle iholle mesolanka toimenpidettä voidaan pitää yhtenä hyvänä vaihtoehtona, mutta kaikista hoidoista neuvotellaan sairaanhoitajan kanssa.

   Lankoja on suoria ja kierteellisiä. Sekä kohotuslankoja nimeltä Cog-langat. Cog-lanka toimenpiteet ohjataan lääkärillemme ja sairaanhoitajamme tekevät mesolanka toimenpiteet. Eri sopivuuksista keskustellaan vastaanotollamme.

   Huomioitavaa

   Jos sinulla on ollut akne tai sinulle on aknearpia, mesolanka hoito ei ole sinulle tarkoitettu. Klinikallamme on muita vaihtoehtoja, joten kysy lisää näistä. Suosittelemme myös savuttomuutta riskien välttämiseksi.

   Hinnasto

   Otsa - 350 €
   Alakasvojen kiristys - 590 €
   Leukalinja - 450 €
   Kaula - 490 €
   Kulmakarvojen kohotus - 390 €
   Noin 30 mesolankaa koko kasvoille: Soft lift koko kasvot - 790 €

   Valikoimistamme löytyy kaikille sopivia lankoja, jotka hoitaja määrittelee ihotyypin mukaan yksilöllisesti. Kierteelliset, suorat ja 3d langat eri pituisina ja paksuisina. Normaalisti n. 20-30 lankaa käytetään alakasvoihin ja noin otsalle 10 kpl.


    Varaa aika

     

    Skin Atelier Fellman mesolangat