BOOK A FREE CONSULTATION

Skin Atelier Fellman Signature -veitsetön facelift

Haluatko luonnollisesti kohotetut piirteet ilman veistä? Klinikkamme yksi suosituimmista hoidoista on Skin Atelier Fellman Signature -veitsetön facelift, jossa yhdistyy tavoitteiden ja lähtötilanteen perusteella valitut hoitomuodot. Skin Atelier Fellman Signature -hoidot ovat klinikan perustajan, Charlotte Fellmanin kehittämiä, jota kaikki klinikalla toteuttavat. Facelift-paketeissa yhdistyy Charlotten yli kymmennen vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden kokemus.

Tehokkaat yhdistelmähoidot (katso paketit alta) pitävät sisällään kiinteyttävän ja tasoittavan Morpheus8 radiofrekvenssihoidon sekä paketista riippuen joko täyteaineella tehtävän Tuhkimokohotuksen, ryppyjä silottavan Profhilo-hoidon tai CELLBOOSTER Lift, Shape tai Glow mesoterapiahoidon. 

Hoidot mahdollistavat kauniin kohotuksen ilman veistä ja ammattitaitoisilla sairaanhoitajillamme on vuosien vankka kokemus kohottavista laitehoidoista. Toimenpiteillä voidaan saavuttaa pitkäaikaisia ja huomattavia muutoksia luonnollisesti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Kokonaisvaltaisessa ihokonsultaatiossa sairaanhoitajamme kertoo lisää Skin Atelier Fellman Signature -veitsettömästä faceliftistä ja tekee kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman, aikataulun ja tavoitteet.

Skin Atelier Fellman Signature -facelift pakettihinnat

Paketti 1

Morpheus8-hoito koko kasvoille ja kaksi Profhilo-hoitoa. 

Yhteensä 1500 € (arvo 1680 €)

Paketti 2

Kaksi Morpheus8-hoitoa koko kasvoille ja valinnan mukaan täyteaineella tehtävä tuhkimokohotus tai Profhilo. 
Yhteensä 2000 € (arvo 2200-2270 €)

Paketti 3

Neljä Morpheus8-hoitoa koko kasvoille ja CELLBOOSTER Lift, Shape tai Glow -mesoterapiahoito.

Yhteensä 3000 € (arvo 3420 €)

 

Varaa aika