BOOK A FREE CONSULTATION

Fraktionaalinen kiinteytys

Fraktionaalinen kasvojenkohotus on laitehoito, joka kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta. Hoidossa kiinteytetään kasvojen ja kaulan veltostunutta ihoa ilman kirurgiaa. Fraktionaalinen hoito tasoittaa myös arpia ja ihomuutoksia. Siinä yhdistyvät kolme ihoa kiinteyttävää hoitomuotoa, eli mikroneulaus, lämpöaallot ja radiofrekvenssi. Tämä medikaalinen hoitomuoto on tehokas kohottamaan kasvoja ja parantamaan ihon laatua.

Hoidon sisältö

Hoito toteutetaan sarjahoitona 4-8 viikon välein. Hoitokerrat määritellään ihotyypin mukaan. Hoitokertoja on ihon lähtötilanteesta ja vasteesta riippuen 1-3 kpl. 

Hoidossa vaikutetaan neulauksen avulla syvälle ihon alle, jolloin iholle aiheutetaan hallittu trauma. Tällöin iho alkaa tuottamaan parantavia rakennusaineita, kollageenia ja elastiinia. Hoito kestää n. tunnin. Käsiteltävä alue puhdistetaan ja iholle levitetään puuduteainetta. Tämän jälkeen alue käsitellään hoitopäällä, jossa on ohuita neuloja. Neulat tuntuvat pienenä nipistelynä ja radiofrekvenssi tuntuu lämpönä ihon alla. Hoito on miellyttävä viilennyslaitteemme ansiosta. Iho punoittaa toimenpiteen jälkeen, mutta punoitus tasoittuu 1-2 vuorokauden kuluttua. 

Hoidon tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Iho uudistuu ja tasoittuu, rypyt siloittuvat, pigmenttiläiskät tasoittuvat, ihohuokoset pienenevät ja ihosi tuntuu aivan uudistuneelta hoitosarjojen jälkeen! Tämä onkin suosituimpia hoitojamme ikääntyvän ihon ja kaksoisleuan hoidossa. 

Huomioitavaa

  • Hoidon jälkeen on hyvä olla vapaata töistä seuraava päivä.
  • Voit myös ostaa hoitovoiteemme (89 €), joka on tarkoitettu nopeuttamaan ihon barriäärikerroksen uudistumista medikaalisten hoitojen jälkeen.
  • Iho punoittaa samaisena iltana, tätä voi lievittää hoitovoiteella ja/tai kylmällä.

Olemme Skin Atelierissa aina tukenanne hoitojen jälkeenkin ja voit olla yhteydessä meihin mieltä askarruttavissa kysymyksissänne 24h/7. Otamme aina huomioon lähtötilanteen ja arviomme turvallisen hoidon ihotyyppisi, ihon paksuuden ja ihon laadun mukaan.

Hinnasto: Fraktionaalinen kasvojen kohotus

Kasvojen kohotus koko kasvot - 590 € / kerta (4. kerta -40%)
Kasvot, kaula ja decoltee - 860 € / kerta
Ennakkovaraukset - 500 € / 2 hoitoa 

Hinnasto: Vartalon arpien fraktionaalihoito

Koko vatsa - 250 € / kerta
Rinnat - 320 € / kerta
Kyljet - 250 € / kerta
Raskausarvet - 200 € / kerta

      Varaa aika