BOOK A FREE CONSULTATION

Maksuton sairaanhoitajan konsultaatio

Sairaanhoitaja Charlotte Fellman tarjoaa maksuttoman konsultaation

Haaveiletko hyvinvoivasta ja elinvoimaisesta ihosta, mutta et ole varma mistä aloittaa? Oletko miettinyt täyteainehoitoa piirteidesi korostamiseen tai muotoilemiseen? 

Sairaanhoitaja Charlotte Fellman tarjoaa maksuttoman ihonhoidon ja estetiikan konsultaation, jota suosittelemme ensikertalaisille ennen hoitoon saapumista. Charlottella on useiden vuosien kokemus erilaisten iho-ongelmien hoidosta, pistoshoidoista sekä laite- ja laserhoidoista. Ammattitaidon puolesta puhuvat tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat, jotka ovat löytäneet ratkaisuja Charlotten tarjoamista hoidoista.

Skin Atelierin kokonaisvaltaisessa konsultaatiossa käydään läpi toiveitasi ja tavoitteitasi sekä mahdollisia kysymyksiäsi. Hoitoalueen analysoinnilla varmistetaan hoidon sopivuus ja siitä saatavat hoitotulokset. Yksilöity hoitosuunnitelma tehdään kanssasi ja saat konsultaatiossa myös ohjeet siihen, kuinka sinun tulisi hoitaa ihoa kotona ja mitkä tuotteet sopivat ihollesi.


Konsultaation jälkeen voimme varata aika suunniteltuun toimenpiteeseen. Toimenpide voidaan tehdä myös mahdollisuuksien mukaan heti konsultaation jälkeen samana vastaanottoaikana. Konsultaatio ei kuitenkaan velvoita sinua toimenpiteeseen.

Lämpimästi tervetuloa,

Varaa aika soittamalla puh. 045 61 45 172 tai lähettämällä sähköpostia info@skinatelier.fi. Voit myös tehdä varauksen suoraan kalenteristamme:

Varaa aika

Jotta voimme tarjota klinikkatasoista palvelua verkossa, olemme kehittäneet verkkosivuillemme ihotestin, jonka avulla saamme tiedon ihosi nykyisestä kunnosta sekä toiveista, joita sinulla on palveluita tai tuotteita kohtaan. Vastaustesi perusteella henkilökuntamme voi suositella sinulle henkilökohtaisesti ihollesi sopivia tuotteita tai palveluita. Ihotestin löydät sivun oikeasta alalaidasta.